Eija

Olen Eija, Cellen Makeup & Caren perustaja. Olen pitkän linjan ammattilainen, monet koulutukset käynyt kotimaassa sekä ulkomailla mm. Lontoossa. Vahvuuksiani ovat tekniikkaa vaativat hiustenleikkaukset ja- värjäykset sekä miehille että naisille. Rakastan intohimoisesti työtäni kampaajana. Palkitsevana koen sen, että sinä  olet tyytyväinen ja lähdet liikkeestäni hymy huulillasi uusista ihanista hiuksistasi ja koet, että sinua on kuunneltu. Tervetuloa!

Heidi

Moikka, olen Heidi :) Olen paljasjalkainen Tamperelainen, joka kotiutui Helsinkiin syksyllä 2010. Cellen Makeup & Caressa olen siitä asti laittanut hiuksia ja meikkejä.Kampaajan ammatti ei koskaan ollut minulle se lapsuuden "haave ammatti", mutta pari päivää opiskeluni alkamisen jälkeen totesin, että tämä ammatti on niin mua varten ja tätä haluan tehdä! Ja nyt työvuosia on takana jo kohta 6 ja joka päivä on ihana tulla töihin! Minulta hoituu leikkaukset, värjäykset, pidennykset ja kampaukset. Näiden lisäksi teen myös meikkejä. Monipuolisuus, itsensä ja asiakkaiden toiveiden toteuttaminen ja työnsä lopputuloksen näkeminen on tässä ammatissa upeeta ja sen lisäksi erilaisten ihmisten ja persoonien tapaaminen ja tietenkin mun ihanat asiakkaat!  :) Lämpimästi tervetuloa!

Tanja

Tanja moi! Jo pienenä tyttönä ilmoitin unelmieni ammatiksi kampaajan työn, mutta elämä heitteli toiseen suuntaan kunnes muutamia vuosia sitten löysin takaisin unelmieni äärelle, päätös jota en ole katunut hetkeäkään. Rakastan työtäni! Värimaailman monimuotoisuus jo itsessään tekee jokaisesta päivästä erilaisen ja minusta on ihanaa suunnitella ja tehdä jokaiselle asiakkaalle oma ja hänelle itselleen sopiva kokonaisuus sekä leikkauksen että värin suhteen. Melkein unohdin mainita että rakastan tehdä kampauksia niin arkeen kuin juhlaankin. Palkitsevinta työssäni kuitenkin on nähdä tyytyväinen hymy asiakkaan kasvoilla. Tervetuloa!

Kuvateksti

Moikka! Olen Henna ja viimeisin vahvistus Cellen Makeup & Caren huipputiimiin. Olen alunperin Lappeenrannasta ja sieltä Tampereen kautta vahvasti Helsingin keskustaan kotiutunut hiusmuotoilija. Työssäni on ehdottomasti parasta ihmisten parissa työskentely ja suurena intohimonani on etenkin värjäystyöt. Rakastan värien lukemattomia eri sävyjä ja vivahteita sekä suunnitella asiakkaan kanssa hänen tyyliinsä ja omiin väreihinsä parhaiten sopivaa kokonaisuutta, oli kyseessä sitten täysi tyylinmuutos tai pieni hienosäätö, jolla saa kauniit kehykset kasvoille. Vapaa-aikaa vietän mielelläni läheisten sekä bostoninterrierini, Ainon, kanssa. Hyvällä ilmalla auringosta nauttien ulkosalla ja huonommalla säällä kotona kokkaillen, leipoen ja leffoja katsellen. Rakastan myös muotia ja kaikkea kauneuteen liittyvää ja tykkään pitää itseni tietoisena viimeisimmästä trendivirtauksista. Lämpimästi tervetuloa istumaan penkkiini!